webzobbie's attack

Της πέτρας της υπομονή βάλε στο νου θεμέλιο κι ό,τι θα πεις με το θυμό, πες το, καλλιά, με γέλιο!

7.4.13

Λύκε, λύκε...








 Χιχιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Κούκλος είναι, ο γλυκός μου! Κούκλος!!! :):):):) 

6 Comments:

Blogger mahler76 said...

κούκλος ο κούκλος :)
Καλό σου βράδυ.

8/4/13 00:41  
Blogger marilia said...

Μα, δεν είναι γλυκούλης;;;;;;;!!!!!!!!! χαχαχαχα!

Σνουποφιλάκι

8/4/13 11:51  
Blogger Άιναφετς said...

Είναι όντος πολύ γλυκούλης και καθόλου τρομαχτικός... αλλά γιατί εμένα με "χάλασε", το πώς τον κατασκεύασες... να, αυτό το πλαστικό μπουκάλι χάλασε όλη την μαγεία!
Α Μαγισσοφιλάκι!

14/4/13 11:39  
Blogger marilia said...

Σε όλα τα παραμύθια ο λύκος φαίνεται με μακριά μουσούδα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι όλα ανακυκλώσιμα και εύκολα να βρεθούν σε κάθε σπίτι. Για το σκοπό που τα θέλω θα πρέπει επίσης να 'ναι φιλικά και σε... μικρά χεράκια. Φυσικά δεν υποστηρίζω ότι είναι ο "τέλειος λύκος", ούτε και λανσάρω τεχνικές. Καθένας φτιάχνει ό,τι μπορεί, όπως μπορεί. Ευχαρίστως θα δεχόμουν να δω κι άλλη τεχνική κατασκευής. :) Πάντως μέχρι στιγμής είναι η αγαπημένη μου κούκλα.

14/4/13 11:48  
Anonymous Ανώνυμος said...

Εγώ τώρα σε ανακάλυψα.. αλλά τη λάτρεψα την ιδέα με τον Λύκο. Φαίνεται αρκετά απλό και θα το δοκιμάσω στο σπίτι γιατί θέλω να το κάνουμε και στην τάξη με τα μικρά. Μήπως μπορείς να μου πεις αναλογίες κόλλας/νερού; Φιλικούς χαιρετισμούς από Μελβούρνη :)

2/11/13 07:51  
Blogger marilia said...

agrimio, καλωσόρισες! Πώς είναι η Μελβούρνη; Ένα... παπάκι μου έφυγε πέρσι τελειώνοντας την Α' τάξη για Σίδνεϊ κι έτσι, η σκέψη μου είναι συχνά σ' εσάς εκεί. :) Ευχή μου να ομορφοπερνάτε!

Τώρα, για το Λύκο, απλά τα πράγματα, όλα "με το μάτι" και φυσικά... "με την καρδιά". Αν η κόλλα σου φανεί πολύ νερουλή... πρόσθεσε λίγη ακόμα ατλακόλ. Σε ένα σεμινάριο που 'χα πάει, η κόλλα που είχαμε στο λεκανάκι ήταν αρκετά πυκνή και με κάμποσα κομματάκια αδιάλυτης κόλλας να επιπλέουν. Ενώ με ξένισε η σύσταση διαπίστωσα ότι κολλούσε καλύτερα το ένα κομματάκι χαρτιού στο άλλο και με τα δάχτυλα μπορούσα να δώσω -ως άλλος γλύπτης, τρομάρα μου- ευκολότερα κάποια κλίση στο έργο. Δες αν θες και τον αγαπημένο μου τυπά στην ανάρτηση "Δημιουργικές διαθέσεις" της αρχικής σελίδας.

Θα χαρώ πολύ να δω αποτελέσματα!

2/11/13 09:43  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home